Om Rehband

För en aktiv livsstil, idag och imorgon

Med över 60 års medicinsk kompetens och erfarenhet, en fot i medicinsk forskning och den andra i sportvärlden, vet vi hur du på bästa sätt uppnår din fulla potential för en aktiv livsstil, idag och imorgon.

REHBANDS PRODUKTER ÄR UTVECKLADE GENOM OMFATTANDE FORSKNING VARIFRÅN EN KAN FÖRVÄNTA SIG HÖGSTA KVALITET, FUNKTION OCH DESIGN.

Med ett dedikerat forskningsteam, textilingenjörer och egna europeiska fabriker, utvecklar Rehband marknadsledande produkter för att skapa bättre förutsättningar för fysisk aktivitet och en aktiv livsstil. Rehbands sortiment omfattar produkter som möter behov inom skadeförebyggande träning, rehabilitering, friskvård och återhämtning.

Över 60 års medicinsk forskning och produktutveckling

Rehband är ett erkänt och älskat varumärke bland idrottsutövare på alla nivåer, i mer än 50 länder runt om i världen.

Utöver rehabiliteringsfokuserade produkter, inriktar sig Rehband även på att ta fram produkter för att preventivt förebygga skador. Genom innovativ forskning och samarbeten med elitidrottare, kan Rehband idag presentera produkter som gör det möjligt för användaren att nå sin fulla potential, vare sig det handlar om rehabilitering av befintlig skada eller att nå nya framgångar med din träning. Rehband hjälper dig att prestera på topp.

Skyddskoncept

STÖD & SKYDD

Med vårt sortiment av stöd och skydd strävar vi efter att täcka alla behov inom en aktiv livsstil. Från idrott till fritid. Från proffs till ambitiösa amatörer. Oavsett om du vill förbättra dina prestationer, lindra smärta eller bara njuta av livet kan vårt kompletta sortiment av produkter av hög kvalitet hjälpa dig att nå dina mål.

SKYDD

Allteftersom vi tänjer på gränserna och sätter högre mål för vår träning blir kvaliteten, funktionen och designen på vår utrustning allt viktigare. Stötdämpning. Hållbarhet. Komfort. Flexibilitet. Rehbands sortiment av skyddsprodukter är utvecklad i nära samarbete med några av världens bästa idrottare, så att vi är säkra på att vi inte enbart uppfyller dina förväntningar, utan även fortsätter att ta dem till nästa nivå.

FUNKTIONELLA KLÄDER

Du vill känna dig stark. Öka din uthållighet. Återhämta dig. Kunna prestera det där lilla extra. Med vårt sortiment av funktionella plagg ger vi dig möjligheten att återuppbygga och syresätta din kropp på ett helt nytt sätt – inte enbart under träning, utan även före och efter. Termiska plagg för oslagbart stöd och värme. Unika, äkta kompressionskläder som ger din aktiva livsstil en helt ny dimension.

newsletter_promotion_image

SUBSCRIBE TO OUR NEWSLETTER

Promotions, new products and sales. Directly to your inbox.