Uppnå din fulla potential med Rehbands kompressionskläder.

Rehbands kompressionskläder hör till de mest avancerade, graderade kompressionskläderna på marknaden. Det högpresterande tyget, som är noggrant utvalt av ett team hängivna textilingenjörer, låter huden andas, transporterar bort svett och ger en jämn kompression över tid. 360 graders stretchtyg ger optimal passform och riktad kompression för varje muskelgrupp för bästa möjliga prestation.
De har en perfekt anatomisk passform som ger exceptionell komfort och prestanda samt ger en smickrande kroppsform tack vare en teknologiskt sömnadsteknik.

Rehbands kompressionskläder bygger på en unik kombination av över 60 års erfarenhet av produktutveckling inom medicinska produkter och träningsprodukter och ett nära samarbete med idrottare över hela världen. Rehbands sportkompression är det bästa valet före, under och efter träning.
623006-03

QD Compression Tights Women

  • Kompressionstights med muskelstöd för ökad prestation
  • Minskar trötthet i musklerna och ger snabbare återhämtning.
  • 4-vägs stretch för en anatomisk passform och riktad kompression
  • Lättviktsmaterial som låter huden andas
  • Innovativ skärning och söm för optimal komfort
Kompressionstightsen QD Compression Tights Women tar passform och funktion till en ny nivå samtidigt som du får det senaste inom träningsmode. En kombination av högpresterande material och maximal rörlighet – Vi låter dig prestera på topp och samtidigt se fantastisk ut!

Dessa högpresterande tights ger optimalt stöd och minskar trötthet och ömma muskler så att du presterar bättre samtidigt som den främjar återhämtningen. Skräddarsydd för perfekt passform och smickrande design och med material som låter huden andas och ger dig perfekt komfort. QD Compression tights är ett resultat av Rehbands långa erfarenhet inom anatomisk design och ger bästa möjliga kompression samtidigt som rörelsefriheten bibehålls.

Dessa högklassiga tights har en design med innovativa detaljer och smart seam för hög komfort.

I lager

1 199,50 kr (1 st.)

* Obligatoriska fält

Material & Care

18% Elastane 82%Polyester

Manual & Size Guide

Recensioner

Tillhör kategorier: