• Fri frakt över 499 kr
  • Snabba leveranser
  • 1 års öppet köp

Skadeguider

Vi kanske inte kan bota din skada men vi kan ge dig tips och information om olika vanligt förekommande sportskador, hur du tränar för att undvika dem och hur du kan träna för att lindra smärtan och rehabilitera skadan. Nedan hittar du våra skadeguider och skadeförebyggande information för dig som tränar eller fått överbelastnings- eller förslitningsskador på annat sätt.

 

PRODUKTGUIDER

 Här kan du utforska vårt stora utbud av produkter utifrån kroppsdelar - exempelvis skydd för knä, rygg, armbåge och fotled. Alla Rehbands produkter är utvecklade och testade med fokus på hög kvalitet och hållbarhet. Produkterna har en bekväm passform som fungerar för de flesta aktiviteter och som stöd och smärtlindring vid skador och rehabilitering.

TIPS & Inspiration

Att träna och bygga styrka är viktigt för ditt välbefinnande. Här hittar du träningstips och övningar från toppatleter och professionella som kan hjälpa dig att stärka din kropp. Här hittar du Rehband's guider och rekommendationer så att du tar hand om dem på rätt sätt för att de ska hålla under en lång tid framöver.

Om Rehband