Uppnå din fulla potential med Rehband Rx Line.
Den kompletta produktlinjen Rehband Rx Line består av produkter som exempelvis knä-, armbågs- och skenbens-/vadstöd. Den ger en mängd avancerade fördelar tack vare den unika, patenterade, anatomiska passformen som utvecklats av ett team hängivna textilingenjörer och forskare. Produkterna har en kombination av enastående prestanda, hög komfort och passform.
Sortimentet har utvecklats i nära samarbete med Rehbands ambassadörer. CrossFit®-mästarna Camille Leblanc-Bazinet och Rich Froning Jr. är exempel på toppidrottare som förlitar sig på Rehband Rx line för att förbättra sina prestationer.
Rehband Rx Line är ett resultat av över 60 års erfarenhet av att utveckla medicinska produkter och idrottsprodukter. Alla produkter tas fram i nära samarbete med idrottare över hela världen. Rehband Rx Line är det bästa valet när du vill förbättra dina prestationer och känna dig säker under träning.Uppnå din fulla potential med Rehband Rx Line.
106312

RX Shin/Calf Support

  • Anatomisk uppbyggnad
  • Större muskelkoordination
  • Skyddar skenbenet från friktion och stötar
  • Mindre slöseri med energi
  • Snabb uppvärmning och bibehållen temperatur
  • Minskad inflammatorisk reaktion
  • Lindrar smärta i skenben och vader
Rx skenbens-/vadstöd är ett perfekt val om du vill förebygga inflammation eller vill skydda skenbenen mot friktion.
Den avancerade uppbyggnaden är utformad för att ge optimal funktionalitet både vid tung träning och för förebyggande av skador.

Rehband Rx skenbens-/vadstöd klassificeras som en medicinteknisk produkt. Fördelarna är många. Stödet skyddar skenbenet från friktion och stötar. Musklerna når arbetstemperatur snabbare och värmen ger smärtlindring. Den optimala passformen ökar muskelkontrollen och koordinationen, vilket gör att du slösar mindre energi.

Ta träningen till nästa nivå med Rehband Rx skenbens-/vadstöd.Rx skenbens-/vadstöd är ett perfekt val om du vill förebygga inflammation eller vill skydda skenbenen mot friktion.

I lager

Bli först med att recensera denna produkt

299,50 kr (per enhet)

* Obligatoriska fält

Material & Care

SBR/Neoprene 5 mm

Manual & Size Guide

Recensioner

Skriv din egen recension

Du recenserar: RX Shin/Calf Support

Vilket betyg ger du denna produkt? *

  1 stjärna 2 stjärnor 3 stjärnor 4 stjärnor 5 stjärnor
Quality