• Fri frakt över 499 kr
  • Snabba leveranser
  • 1 års öppet köp

 

returer & byten

På Rehband.se är det enkelt att returnera! Läs våra fullständiga köpvillkor här. Vi erbjuder full returrätt under 365 dagar från köpdagen på alla köp, vilket ger dig chansen att prova dina stöd, skydd och kläder hemma i lugn och ro.

Exempelbild

 

1 - Skicka tillbaka produkten

Kontakta oss, antigen via formuläret nedan eller på mail (info@rehband.se) och meddela att du önskar göra en retur (glöm inte ange ordernummer). När du får returfraktsedeln av oss, klistra fast den på paketet och skicka till oss genom att lämna paketet hos ditt närmsta ombud. 

Exempelbild

 

2 - inga krångliga
lappar

Du behöver inte fylla i någon lapp om vilka varor du returnerat, vi vet vilken order det gäller och vilka varor det är via din returfraktsedel, som är kopplad till din order.

 

Exempelbild

 

3 - Pengarna tillbaka snabbt 

Genom Klarna kan du markera att du har returnerat en del av eller hela din order. Om du valt att betala med faktura kan du pausa din faktura tills returen är hanterad. Har du betalat med kort eller bank kommer du snabbt att bli återbetald via Klarna. Returer inom Sverige kostar 49 SEK som dras vid återbetalningen via Klarna. 

Vid klädköp på Internet rent generellt är det dock bra att veta vilken storlek du har eftersom det inte finns någon möjlighet att prova plagget innan du köper det. När det gäller Rehband produkter som armbågsskydd och knäskydd kan det vara svårt att veta vilken storleken man har. Därför har alla produktsidor en storleksguide längst ned på sidan som du kan följa, mäta och se exakt vilken storlek som passar just dig. Men blir det fel storlek, färg eller produkt så kan du följa vår retur- och bytesguide.

 

 

KONTAKTA OSS

 

Tack! Vi kontaktar dig inom kort