• Fri frakt över 499 kr
  • Snabba leveranser
  • 1 års öppet köp

 

returer & byten

På Rehband.se är det enkelt att returnera! Läs våra fullständiga köpvillkor här. Vi erbjuder full returrätt under 365 dagar från köpdagen på alla köp, vilket ger dig chansen att prova dina stöd, skydd och kläder hemma i lugn och ro.

Exempelbild

 

1 - Skicka tillbaka produkten

Alla paket innehåller en returfraktsedel, klistra fast den på paketet du fick och skicka till oss. Om det inte fanns en returfraktsedel kontaktar du kundservice genom att använda formuläret nedan (glöm inte ange ordernummer).

 

Exempelbild

 

2 - inga krångliga
lappar

Du behöver inte fylla i någon lapp om vilka varor du returnerat, vi vet vilken order det gäller och vilka varor det är via din returfraktsedel, som är kopplad till din order.

 

Exempelbild

 

3 - Pengarna tillbaka snabbt 

Genom Klarna kan du markera att du har returnerat en del av eller hela din order. Om du valt att betala med faktura kan du pausa din faktura tills returen är hanterad. Har du betalat med kort eller bank kommer du snabbt att bli återbetald via Klarna.

Vid klädköp på Internet rent generellt är det dock bra att veta vilken storlek du har eftersom det inte finns någon möjlighet att prova plagget innan du köper det. När det gäller Rehband produkter som armbågsskydd och knäskydd kan det vara svårt att veta vilken storleken man har. Därför har alla produktsidor en storleksguide längst ned på sidan som du kan följa, mäta och se exakt vilken storlek som passar just dig. Men blir det fel storlek, färg eller produkt så kan du följa vår retur- och bytesguide.

 

 

KONTAKTA OSS

 

Tack! Vi kontaktar dig inom kort