• Premiumkvalitet sedan 1955
  • 1-3 dagars leverans

Forskning & Innovations

SKYDDSKONCEPT

STÖD OCH SKYDD

Med vårt sortiment av stöd och skydd strävar vi efter att täcka alla behov inom en aktiv livsstil. Från idrott till fritid. Från proffs till ambitiösa amatörer. Oavsett om du vill förbättra dina prestationer, lindra smärta eller bara njuta av livet kan vårt kompletta sortiment av produkter av hög kvalitet hjälpa dig att nå dina mål.

SKYDD

Allteftersom vi tänjer på gränserna och sätter högre mål för vår träning blir kvaliteten, funktionen och designen på vår utrustning allt viktigare. Stötdämpning. Hållbarhet. Komfort. Flexibilitet. Rehbands sortiment av skyddsprodukter är utvecklad i nära samarbete med några av världens bästa idrottare, så att vi är säkra på att vi inte enbart uppfyller dina förväntningar, utan även fortsätter att ta dem till nästa nivå.

FUNKTIONELLA KLÄDER

Du vill känna dig stark. Öka din uthållighet. Återhämta dig. Kunna prestera det där lilla extra. Med vårt sortiment av funktionella plagg ger vi dig möjligheten att återuppbygga och syresätta din kropp på ett helt nytt sätt – inte enbart under träning, utan även före och efter. Termiska plagg för oslagbart stöd och värme. Unika, äkta kompressionskläder som ger din aktiva livsstil en helt ny dimension.