• Handla enkelt online
  • 1-3 dagars leverans
Uppnå din fulla potential med Rehbands kompressionskläder.
Rehbands kompressionskläder hör till de mest avancerade, graderade kompressionskläderna på marknaden. Det högpresterande tyget, som är noggrant utvalt av ett team hängivna textilingenjörer, låter huden andas, transporterar bort svett och ger en jämn kompression över tid. 360 graders stretchtyg ger optimal passform och riktad kompression för varje muskelgrupp för bästa möjliga prestation.
De har en perfekt anatomisk passform som ger exceptionell komfort och prestanda samt ger en smickrande kroppsform tack vare en teknologiskt sömnadsteknik.
Rehbands kompressionskläder bygger på en unik kombination av över 60 års erfarenhet av produktutveckling inom medicinska produkter och träningsprodukter och ett nära samarbete med idrottare över hela världen. Rehbands sportkompression är det bästa valet före, under och efter träning.
607106

QD Compression Socks

Rehbands stickade kompressionsstrumpor är det idealiska valet för återhämtning och förbättrade prestationer tack vare den enastående komforten och stabiliteten: graderad kompression från tå till knä för garanterad komfort, snabbare återhämtning och fullt muskelstöd.

Strumporna är utrustade med stabilitetszoner som valts ut anatomiskt för att ge vrist och fotvalv ökat stöd. De är utformade för att ha en perfekt passform och ett snyggt utseende genom den avancerade sticktekniken. Komfort är en av produktens viktigaste egenskaper; med sömlös tå, material som andas och stötdämpande sula.

I lager

399,50 kr (per par)

* Obligatoriska fält

Material & Care

20% Elastan, 80% Polyamide

Manual & Size Guide

Recensioner