• Handla enkelt online
  • 1-3 dagars leverans
Uppnå din fulla potential med Rehbands kompressionskläder.

Rehbands kompressionskläder hör till de mest avancerade, graderade kompressionskläderna på marknaden. Det högpresterande tyget, som är noggrant utvalt av ett team hängivna textilingenjörer, låter huden andas, transporterar bort svett och ger en jämn kompression över tid. 360 graders stretchtyg ger optimal passform och riktad kompression för varje muskelgrupp för bästa möjliga prestation.

De har en perfekt anatomisk passform som ger exceptionell komfort och prestanda samt ger en smickrande kroppsform tack vare en teknologisk sömnadsteknik.

Rehbands kompressionskläder bygger på en unik kombination av över 60 års erfarenhet av produktutveckling inom medicinska produkter och träningsprodukter och ett nära samarbete med idrottare över hela världen. Rehbands sportkompression är det bästa valet före, under och efter träning.
503036

PRN Padded Compression Tights

  • Kompressionstights som ger muskelstöd för ökad prestation
  • För mindre trötthet i musklerna och snabbare återhämtning
  • 4-vägs stretch för en anatomisk passform och riktad kompression
  • Ger en jämn stötfördelning
  • Utvecklad för hög komfort
  • Lättviktsmaterial som låter huden andas för temperaturreglering
Contact Compression Tights tar passform och funktion till en ny nivå och ger dig stöd i din träning.

Dessa kraftfulla plagg ger optimalt stöd och minimerar trötthet och ömma muskler så att du presterar bättre samtidigt som de främjar återhämtningen. Tightsen är skräddarsydda för perfekt passform och smickrande design. Material som låter huden andas och ger perfekt komfort. Contact Compression Tights är ett resultat av Rehbands långa erfarenhet inom anatomisk design och ger bästa möjliga kompression samtidigt som rörelsefriheten bibehålls. Den perforerade skyddsdynan fördelar trycket jämnt samtidigt som den håller utövaren torr.

Bär dem och känn din styrka!

I lager

1 599,50 kr (1 st.)

* Obligatoriska fält

Manual & Size Guide

Recensioner