• Handla enkelt online
  • 1-3 dagars leverans
Uppnå din fulla potential med Rehbands kompressionskläder.

Rehbands kompressionskläder hör till de mest avancerade, graderade kompressionskläderna på marknaden. Det högpresterande tyget, som är noggrant utvalt av ett team hängivna textilingenjörer, låter huden andas, transporterar bort svett och ger en jämn kompression över tid. 360 graders stretchtyg ger optimal passform och riktad kompression för varje muskelgrupp för bästa möjliga prestation.

De har en perfekt anatomisk passform som ger exceptionell komfort och prestanda samt ger en smickrande kroppsform tack vare en teknologisk sömnadsteknik.

Rehbands kompressionskläder bygger på en unik kombination av över 60 års erfarenhet av produktutveckling inom medicinska produkter och träningsprodukter och ett nära samarbete med idrottare över hela världen. Rehbands sportkompression är det bästa valet före, under och efter träning.
504036

PRN Padded Compression Shorts

  • Shorts som ger muskelstöd för ökade presationer
  • Ger mindre trötthet i musklerna och snabbare återhämtning
  • 4-vägs stretch för en anatomisk passform och riktad kompression
  • Jämn stötfördelning
  • Utvecklad för hög komfort
  • Lättviktsmaterial som låter huden andas för temperaturreglering
Contact Compression Shorts tar passform och funktion till en ny nivå och ger dig stöd i din träning.

Dessa kraftfulla plagg ger optimalt stöd och minimerar trötthet och ömma muskler så att du presterar bättre samtidigt som de främjar återhämtningen. Den perforerade skyddsdynan fördelar trycket jämnt samtidigt som den andas och håller utövaren torr. Skräddarsydd för perfekt passform och smickrande design. Material som låter huden andas och ger perfekt komfort. Contact Compression Shorts är ett resultat av Rehbands långa erfarenhet inom anatomisk design och ger bästa möjliga kompression samtidigt som rörelsefriheten bibehålls.

I lager

1 199,50 kr (1 st.)

* Obligatoriska fält

Manual & Size Guide

Recensioner

Skriv din egen recension

Du recenserar: PRN Padded Compression Shorts

Vilket betyg ger du denna produkt? *

  1 stjärna 2 stjärnor 3 stjärnor 4 stjärnor 5 stjärnor
Quality