• Handla enkelt online
  • 1-3 dagars leverans
PRN Knee Pad - Speed
405406
399,50 kr (1 st.)

PRN Knee Pad - Speed

405406
399,50 kr (1 st.)
Storleksguide
Tillgänglighet:

I lager

* Obligatoriska fält

PRN Speed skyddsplagg för explosiva prestationer. I ett unikt, högpresterande funktionellt material och många detaljer specialanpassade för att hålla elitstandard; PRN Speed är det bästa kan välja för att förbättra dina prestationer!

PRN Speed knäskydd ger optimalt stöd och skydd samtidigt som det ökar din snabbhet och flexibilitet. Med en patenterad anatomisk uppbyggnadsteknik som säkerställer optimal anatomisk passform optimerad för att öka idrottares prestationer. Flatlocksömmen ger enastående styrka och komfort. Med perforerad SBR-neopren som håller knäet varmt och hjälper till att hålla fukt borta. PRN Speed är ett resultat av Rehbands långa erfarenhet inom anatomisk design och ger bästa möjliga kompression samtidigt som rörelsefriheten bibehålls.
• SBR/Neoprene 5 mm/3mm

Washing instruction - Rehband PRN Knee Pad - Speed
Storleksguide

PRN Knee Pad - Speed Funktionalitet

De huvudsakliga funktionerna med Rehbands produkter är att ge värme, kompression och att bättre kunna känna av kroppens signaler. Detta skapar en unik sammansättning som tillsammans bidrar till att förebygga skador, öka prestationen och underlätta skaderehabilitering. Varje produkt har även flera unika funktioner som hjälper dig att uppnå olika resultat. För just denna produkt är funktionerna:
Recensioner av PRN KNEE PAD - SPEED