• Premiumkvalitet sedan 1955
  • 3-5 dagars leverans

Kundtjänst

BETALNINGSMETODER

Rehband använder olika betalningsalternativ för att underlätta för dig.

 

Behandling av betalningar via PayPal

Rehband använder PayPal för hantering av alla betalningar med kredit- och betalkort. Det är en av de säkraste webbaserade betalningstjänsterna på marknaden.

Du kan välja att använda medlen på ditt PayPal-konto eller betala via ett betal- eller kreditkort som är anslutet till PayPal-kontot. När du väljer PayPal som betalningsmetod omdirigeras du till PayPal. Om du redan är kund hos PayPal kan du logga in på ditt konto och bekräfta betalningen. Om du är ny som PayPal-användare kan du logga in som gäst eller skapa ett PayPal-konto. För att läsa mer om villkoren och bestämmelserna för PayPal klicka  här.

Alla köp länkas vidare till PayPals säkra betalningsserver, vilket innebär att informationen endast överförs till PayPal och inte lagras hos Rehband. Betalningen registreras direkt och pengarna reserveras på ditt PayPal-konto. Betalning via PayPal är gratis. När betalningen har mottagits av oss skickas din beställning. Du hittar ytterligare information om PayPals betalningssystem på PayPals  webbplats.

 

Klarna fakturahantering

Om du vill få en faktura eller betala ett visst belopp varje månad för din beställning kan du göra det genom att välja Klarna faktura som betalningsmetod. Då behöver du inte lämna ut någon kreditkortsinformation och kan enkelt få varan till påseende innan du betalar för den. För mer information och för de fullständiga villkoren och bestämmelserna för Klarnas tjänster, klicka här.