Uppnå din fulla potential med Rehband Blue Line.

Rehband Blue Line är holistisk med sina sex produkter. Konceptet har utvecklats för att uppfylla behoven hos tyngdlyftare och är tillverkat i starkt neoprenmaterial med stark kompression som är hållbart och står emot kraftigt motstånd och friktion.

Produkterna ger oöverträffad säkerhet samtidigt som de ger stöd för kontrollerade prestationer och tilltagande belastning. De ger hög kompression och stöd utan att kompromissa med flexibiliteten eller rörligheten.

Styrkan i Blue line ligger i att det är en breddning och utveckling av den välkända Rehband-portföljen som har använts och älskats av elitidrottare i hela världen under decennier. Rehband Blue Line är det bästa valet när du vill ha en kraftfullt stöd för att på ett säkert sätt maximera prestationerna under tung träning.

Ta prestationerna till nästa nivå med Rehband Blue Line.Uppnå din fulla potential med Rehband Blue Line.
7084

Blue Line Knee support

  • Patenterad anatomisk uppbyggnad
  • Ökad muskelkontroll för att slösa mindre energi
  • Hög ledstabilitet och säkerhet
  • Snabb uppvärmning och värmeisolering
  • Lindrar smärta och svullnad i knäna
  • Avancerad materialteknik för ökad hållbarhet
  • IPF-godkända för tävlingar
Blue Line knästöd 7 mm – för kraftigt stöd.

Detta 7 mm tjocka knästöd ger kraftfull stabilisering och stöd, så att du på ett säkert sätt kan maximera din tyngdlyftning. Stödet är bevisat effektivt genom forskning för att för att förebygga och behandla tecken på belastningsskador och förslitningsskador samt överbelastning av mjuka vävnader.

Knästödet, som bygger på ett unikt patent, ger en stabil och anatomisk passform under rörelse. Med ett sömlöst bakstycke och en anatomisk uppbyggnad ger den optimalt stöd och rörlighet vid tunga lyft. Stödet gör att energin koncentreras till musklerna runt knäet för kontrollerad styrka och tilltagande belastning.

Rehband Blue Line knästöd klassificeras som en medicinteknisk produkt. Det ger en kombination av viktiga egenskaper som hög stabilitet, kompression och värme. Stabilitet ger en mental och fysisk känsla av säkerhet. Kompression förebygger skador och ökar muskelminnet så att du rör dig rätt. Värme skyddar lederna och de mjuka vävnaderna från att skadas. Blue Line knästöd 7 mm – för kraftigt stöd.

Detta 7 mm tjocka knästöd ger kraftfull stabilisering och stöd, så att du på ett säkert sätt kan maximera din tyngdlyftning. Stödet är bevisat effektivt genom forskning för att för att förebygga och behandla tecken på belastningsskador och förslitningsskador samt överbelastning av mjuka vävnader

I lager

349,50 kr (per enhet)

* Obligatoriska fält

Material & Care

Neoprene 7 mm

Manual & Size Guide

Recensioner

AmazingRecenserad av Mkcc
Quality
I have been diagnosed as needing double knee replacements. These knee supports keep me in the gym while jumping through the insurance hoops before surgery. Very good product. (Skrevs den 2015-02-15)
great knee sleevesRecenserad av tspoon
Quality
Very sturdy, easy to wash. I never squat without them (Skrevs den 2015-02-11)
LOVE THEM!Recenserad av SquatPressPull
Quality
I've enjoyed these sleeves since the first day I tried them on. I've had them since June 9th, 2012 and besides the emblem worn off (can still see it there), they still look brand new. I ONLY wear them for squats, so maybe that contributed to them lasting so long. I don't mind that, they are the best sleeves I've had (and only haha) and I don't see myself switching to any other sleeves.

Thank you for the top of the line product! (Skrevs den 2014-10-30)

Skriv din egen recension

Du recenserar: Blue Line Knee support

Vilket betyg ger du denna produkt? *

  1 stjärna 2 stjärnor 3 stjärnor 4 stjärnor 5 stjärnor
Quality