Uppnå din fulla potential med Rehband Blue Line.

Rehband Blue Line är holistisk med sina sex produkter. Konceptet har utvecklats för att uppfylla behoven hos tyngdlyftare och är tillverkat i starkt neoprenmaterial med stark kompression som är hållbart och står emot kraftigt motstånd och friktion.

Produkterna ger oöverträffad säkerhet samtidigt som de ger stöd för kontrollerade prestationer och tilltagande belastning. De ger hög kompression och stöd utan att kompromissa med flexibiliteten eller rörligheten.

Styrkan i Blue line ligger i att det är en breddning och utveckling av den välkända Rehband-portföljen som har använts och älskats av elitidrottare i hela världen under decennier. Rehband Blue Line är det bästa valet när du vill ha en kraftfullt stöd för att på ett säkert sätt maximera prestationerna under tung träning.

Ta prestationerna till nästa nivå med Rehband Blue Line.Uppnå din fulla potential med Rehband Blue Line.
7081

Blue Line - Armbågsstöd

  • Patenterad anatomisk uppbyggnad
  • Ökad muskelkontroll för att slösa mindre energi
  • Hög ledstabilitet och säkerhet
  • Snabb uppvärmning och värmeisolering
  • Lindrar smärta och svullnad i armbågarna
  • Högpresterande material för elastisk styrka
  • Avancerad vävteknik för ökad hållbarhet
Blue Line armbågsstöd 5 mm – för kraftigt stöd.

Detta 5 mm tjocka armbågsstöd ger kraftfull stabilisering och stöd, så att du på ett säkert sätt kan maximera din tyngdlyftning. Stödet är bevisat effektivt genom forskning vid belastningsskador och förslitningsskador samt överbelastning av mjuka vävnader.

Armbågsstödet bygger på ett unikt patent som ger en stabil och anatomisk passform under rörelse. Med ett sömlöst bakstycke och en anatomisk uppbyggnad ger den optimalt stöd och rörlighet vid tunga lyft. Stödet gör att energin koncentreras till musklerna runt knäet för kontrollerad styrka och tilltagande belastning. Bevisat effektivt genom forskning vid belastningsskador och förslitningsskador samt överbelastning av mjuka vävnader.

Rehband Blue Line armbågsstöd klassificeras som en medicinteknisk produkt. Det ger en kombination av viktiga egenskaper som hög stabilitet, kompression och värme. Stabilitet ger en mental och fysisk känsla av säkerhet. Kompression förebygger skador och ökar muskelminnet så att du rör dig rätt. Värme skyddar lederna och de mjuka vävnaderna från att skadas.Blue Line armbågsstöd 5 mm – för kraftigt stöd.

Detta 5 mm tjocka armbågsstöd ger kraftfull stabilisering och stöd, så att du på ett säkert sätt kan maximera din tyngdlyftning.

I lager

Bli först med att recensera denna produkt

299,50 kr (per enhet)

* Obligatoriska fält

Material & Care

Neoprene 5 mm

Manual & Size Guide

Recensioner

Skriv din egen recension

Du recenserar: Blue Line - Armbågsstöd

Vilket betyg ger du denna produkt? *

  1 stjärna 2 stjärnor 3 stjärnor 4 stjärnor 5 stjärnor
Quality