• Premiumkvalitet sedan 1955
  • 3-5 dagars leverans

Om Rehband

FÖR EN AKTIV LIVSSTIL, IDAG OCH IMORGON

Med över 60 års medicinsk kompetens och erfarenhet, en fot i medicinsk forskning och den andra i sportvärlden, vet vi hur du på bästa sätt uppnår din fulla potential för en aktiv livsstil, idag och imorgon.

 

Rehbands produkter är utvecklade genom omfattande forskning varifrån en kan förvänta sig högsta kvalitet, funktion och design. Med ett dedikerat forskningsteam, textilingenjörer och egna europeiska fabriker, utvecklar Rehband marknadsledande produkter för att skapa bättre förutsättningar för fysisk aktivitet och en aktiv livsstil.


Rehbands sortiment omfattar produkter som möter behov inom skadeförebyggande träning, rehabilitering, friskvård och återhämtning.

Rehband är ett erkänt och älskat varumärke bland idrottsutövare på alla nivåer, i mer än 50 länder runt om i världen. Utöver  rehabiliteringsfokuserade produkter, inriktar sig Rehband även på att ta fram produkter för att preventivt förebygga skador. Genom innovativ forskning och samarbeten med elitidrottare, kan Rehband idag presentera produkter som gör det möjligt för användaren att nå sin fulla potential, vare sig det handlar om rehabilitering av befintlig skada eller att nå nya framgångar med din träning. Rehband hjälper dig att prestera på topp.


• Över 60 års medicinsk forskning och produktutveckling.

• Medicinskt klassade produkter med patenterad anatomisk passform med storleksguide för att passa individuella behov.

• Svensk design & europeisk produktion.

• Det mest kvalitativa support- och stödsortimentet på marknaden, erkänd och älskad av flera konsumentgenerationer. 

Om Rehband